Moliūgų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Moliūgų sriuba


INGREDIENTAI:

400 g oranžinio moliūgo,
2 morkos,
0,5 litro natūralaus vištienos arba daržovių sultinio,
po šaukštą garstyčių grūdelių ir
sviesto,
svogūnas,
indelis grietinėlės,
skrudintų moliūgų sėklų,
saujelė tarkuoto brandinto sūrio,
pagal skonį druskos,
pipirų,
šviežių čiobrelių.


GAMINIMAS:

Moliūgą ir morkas nulupkite, supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, pakepkite svieste, suberkite garstyčių grūdelius, smulkintus čiobrelius, dar kelias minutes pakaitinkite. Tada suberkite smulkintas daržoves, supilkite sultinį ir virkite ant mažos ugnies apie 15 min.

Sriubą supilkite į karščiui atsparų indą, iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu. Tyrę vėl supilkite į puodą, įmaišykite grietinėlę, kelias minutes pakaitinkite ir supilkite į dailios formos išskobtą moliūgą. Sriubą puoškite tarkuoto brandinto sūrio drožlėmis ir skrudintomis moliūgų sėklomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668