500 g kiaulienos kumpio be kaulo,
2-3 svogūnų,
druskos,
pipirų,
pomidorų padažo,
1 šaukšto miltų,
1 indelio kondensuoto pieno be cukraus,
2-3 obuolių,
1 stiklinės virtų pievagrybių.
GAMINIMAS:
Mėsą plonai supjaustykite ir apkepkite karštame aliejuje iš abiejų pusių. Svogūnus supjaustykite žiedais ir pakepinkite aliejuje, kol gražiai pagels. Į karščiui atsparų indą dėkite mėsą, ant viršaus - sluoksnį svogūnų. Pabarstykite druska ir maltais pipirais, užpilkite pomidorų ar kitokiu padažu ir apie 15 min. troškinkite.
Tada sutirštinkite miltais, supilkite kondensuotą pieną, sudėkite skiltelėmis supjaustytus obuolius ir supjaustytus apvirtus pievagrybius. Dar 8-10 min. pakaitinkite uždengtą. Tiekite karštą.