100 g juodojo šokolado,
300 ml pieno,
vanilinio cukraus,
1 kiaušinio trynio,
1 kiaušinio baltymo,
3 šaukštų cukraus,
1 šaukšto krakmolo,
70 ml grietinėlės,
5 šaukštų uogų sirupo,
75 g migdolinių sausainių.
GAMINIMAS:
Šokoladą sulaužykite. Užvirinkite pieną, įberkite vanilinio cukraus, sudėkite šokoladą ir ištirpinkite jį piene. Trynį išplakite su šaukštu cukraus, įmaišykite pieną ir krakmolą. Užvirinkite, nuimkite nuo ugnies, išplakite ir įmaišykite kiaušinio baltymą. Atvėsinkite. Grietinėlę išplakite ir įmaišykite į kremą.
Keptuvėje išlydykite 2 šaukštus cukraus, kad pasidarytų karamelė. Įpilkite 2 šaukštus sirupo. Karamelę išdėliokite į 4 formeles. Pudingo masę sukrėskite ant karamelės, tuomet padėkite į šaldytuvą 30 min. Sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su 3 šaukštais sirupo. Išdėliokite ant pudingo ir padėkite į šaldytuvą stingti.