450 g bet kokios baltos žuvies filė,
citrina,
apelsinas,
svogūnas,
česnakų skiltelė,
4 pomidorai,
2 aitriosios paprikos,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
puodelis vandens,
po žiupsnelį maltų gvazdikėlių ir cinamono,
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Iš citrinos ir apelsino išspauskite sultis, sumaišykite ir užpilkite ant žuvies. Pabarstykite pipirais ir palikite 1 val. marinuotis. Į elektrinio maišiklio indą supilkite aliejų, sudėkite smulkiai sukapotą svogūną, grūstą česnaką, skiltelėmis pjaustytus pomidorus, smulkiai sukapotas aitriąsias paprikas.
Įberkite gvazdikėlių, cinamono, supilkite vandenį ir ištrinkite vienalytę masę. Ją perpilkite į puodą ir virkite ant labai mažos ugnies 15 min. Du trečdalius košės nusemkite. Ant likusios išdėliokite žuvies gabalus ir sukrėskite nusemtą košę. Ugnį sumažinkite ir troškinkite maždaug 8 minutes.