Vaisių sultyse marinuota žuvis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaisių sultyse marinuota žuvis


INGREDIENTAI:

450 g bet kokios baltos žuvies filė,
citrina,
apelsinas,
svogūnas,
česnakų skiltelė,
4 pomidorai,
2 aitriosios paprikos,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
puodelis vandens,
po žiupsnelį maltų gvazdikėlių ir cinamono,
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Iš citrinos ir apelsino išspauskite sultis, sumaišykite ir užpilkite ant žuvies. Pabarstykite pipirais ir palikite 1 val. marinuotis. Į elektrinio maišiklio indą supilkite aliejų, sudėkite smulkiai sukapotą svogūną, grūstą česnaką, skiltelėmis pjaustytus pomidorus, smulkiai sukapotas aitriąsias paprikas.

Įberkite gvazdikėlių, cinamono, supilkite vandenį ir ištrinkite vienalytę masę. Ją perpilkite į puodą ir virkite ant labai mažos ugnies 15 min. Du trečdalius košės nusemkite. Ant likusios išdėliokite žuvies gabalus ir sukrėskite nusemtą košę. Ugnį sumažinkite ir troškinkite maždaug 8 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668