Kakarikai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kakarikai


INGREDIENTAI:

6—7 bulvės,
2 šaukštai miltų,
druskos.

Padažui:
1/2 stiklinės aguonų,
2 šaukštai cukraus.


GAMINIMAS:

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma, išminkoma, iškočiojama ir krosnyje ar orkaitėje skardoje kepama sausai. Iškepus supjaustoma gabalais.

Padažui aguonos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos išbrinkti. Po to vanduo nupilamas, aguonos sutrinamos ar sumalamos, atskiedžiamos nupiltuoju vandeniu, suberiamas cukrus, išmaišoma.

Kakarikai valgomi pavakariams ar vakarienei, užpilti aguonų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668