Sumuštiniai su keptais burokėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sumuštiniai su keptais burokėliais


INGREDIENTAI:

Prancūziškas batonas,
4 nedideli virti burokėliai,
po 2 šaukštus skysto medaus,
aliejaus ir
balzaminio acto,
po pusę šaukštelio smulkintų šviežių čiobrelių ir
kmynų,
2 skiltelės česnako,
100 g minkšto fetos tipo sūrio.

Karamelizuotiems svogūnams:
2 svogūnai,
po šaukštą sviesto ir
rudojo cukraus.


GAMINIMAS:

Burokėlius nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite kepimo skardoje. Nedideliame indelyje sumaišykite medų, balzaminį actą, aliejų, čiobrelius, kmynus, smulkintus česnakus. Gautu padažu apšlakstykite burokėlius ir kepkite juos karštoje orkaitėje apie 15 min.

Kol burokėliai keps, paruoškite svogūnus: juos nulupkite, supjaustykite plonyčiais griežinėliais ir, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste su cukrumi. Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, jas paskrudinkite sausoje keptuvėje, tada ant kiekvienos riekelės tepkite fetos sūrio, dėkite po keptą burokėlio griežinėlį ir krėskite šaukštą svogūnų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668