Medaus ir migdolų pyragėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Medaus ir migdolų pyragėliai


INGREDIENTAI:

1 ir 1/2 stiklinės miltų,
150 g sviesto,
1 kiaušinio,
6 šaukštų cukraus,
3 šaukštų medaus,
45 g migdolų drožlių.


GAMINIMAS:

Miltus persijokite ir sumaišykite su 2 šaukštais cukraus ir žiupsneliu druskos. Miltuose padarykite duobutę, įmuškite kiaušinį, sudėkite kubeliais pjaustytą sviestą ir suminkykite tešlą. Ją susukite į foliją ir 30 min. palaikykite šaldytuve. Likusius 4 šaukštus cukraus užvirinkite su medumi ir sviestu, kaitinkite ant mažos ugnies apie 15 min., po to suberkite migdolų drožles ir dar kaitinkite apie 15 min.

Iškočiokite apie 2 cm storio tešlos lakštą, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 10 min. Tada ant iškepto pado sukrėskite migdolų masę, ją gražiai išlyginkite, dėkite atgal į orkaitę ir kepkite apie 25 min. 160 laipsnių orkaitėje. Iškepus palaukite, kol atvės, ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668