Aguonietis su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguonietis su obuoliais


INGREDIENTAI:

4 kiaušinių,
150 g cukraus,
vanilinio cukraus,
100 g maltų lazdyno riešutų,
5 šaukštų sviesto,
100 g miltų,
4 obuolių,
150 g aguonų.


GAMINIMAS:

Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo, įmaišykite maltus lazdynų riešutus, ištirpintą sviestą, persijotus miltus. Įmaišykite kubeliais supjaustytus obuolius ir aguonas.

Pabaigoje atsargiai įmaišykite iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus. Paruoštą tešlą sukrėskite į riebalais pateptą kepimo formą ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 50 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668