450 g sviesto,
400 g rudojo cukraus,
9 kiaušinių,
šaukštelio kepimo miltelių,
1 apelsinų sulčių,
1 citrinos sulčių,
4 stiklinių miltų,
800 g razinų,
900 g džiovintų juodųjų serbentų,
200 g džiovintų datulių,
200 g džiovintų figų,
220 g migdolų,
250 ml citrinų žievelių,
250 g desertinių vyšnių.
GAMINIMAS:
Sviestą ištrinkite su cukrumi, suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius, įpilkite apelsino ir citrinos sultis. Išmaišykite tešlą. Džiovintus vaisius gerai išmaišykite su tešla.
Paruoštą masę (ji neturi būti skysta) sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite 140 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 2 val. Atvėsinkite, suvyniokite į kepimo popierių ir laikykite šaldytuve ar spintelėje iki Kalėdų. Šį pyragą išsikepkite prieš kelias savaites iki Kalėdų.