Kalėdų pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalėdų pyragas


INGREDIENTAI:

450 g sviesto,
400 g rudojo cukraus,
9 kiaušinių,
šaukštelio kepimo miltelių,
1 apelsinų sulčių,
1 citrinos sulčių,
4 stiklinių miltų,
800 g razinų,
900 g džiovintų juodųjų serbentų,
200 g džiovintų datulių,
200 g džiovintų figų,
220 g migdolų,
250 ml citrinų žievelių,
250 g desertinių vyšnių.


GAMINIMAS:

Sviestą ištrinkite su cukrumi, suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius, įpilkite apelsino ir citrinos sultis. Išmaišykite tešlą. Džiovintus vaisius gerai išmaišykite su tešla.

Paruoštą masę (ji neturi būti skysta) sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite 140 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 2 val. Atvėsinkite, suvyniokite į kepimo popierių ir laikykite šaldytuve ar spintelėje iki Kalėdų. Šį pyragą išsikepkite prieš kelias savaites iki Kalėdų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668