Vaisių duonelė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaisių duonelė


INGREDIENTAI:

200 g miltų,
2 nubrauktų šaukštelių kepimo miltelių,
4 kiaušinių,
2 šaukštelių malto cinamono,
150 g skysto medaus,
150 g kapotų lazdynų riešutų,
150 g datulių,
150 g džiovintų figų,
150 g razinų,
125 g cukatų,
1 šaukšto romo arba
kelių lašų romo kvapo esencijos.


GAMINIMAS:

Kiaušinius išplakite iki putų, supilkite romą, medų ir įplakite su kepimo milteliais bei cinamonu sumaišytus miltus. Figas ir datules supjaustykite stambiau, cukatus - smulkiau. Vaisių gabaliukus, kapotus riešutus, razinas suberkite į tešlą ir išmaišykite.

Ją sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą stačiakampę kekso formą. Kepkite iki 160 laipsnių orkaitėje maždaug valandą. Iškepusią duonelę išimkite iš formos, ataušinkite ir 2-3 dienas palaikykite suvyniojusi į foliją.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668