Lašišų filė su garstyčių, imbierų ir medaus padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašišų filė su garstyčių, imbierų ir medaus padažu


INGREDIENTAI:

Lašišų filė (4-5 porcijoms),
6 šaukštai medaus,
2-3 šaukštai garstyčių,
1-2 valgomieji šaukštai smulkiai sutarkuotų imbierų,
augalinio (geriausia alyvuogių) aliejaus.


GAMINIMAS:

Vidutinio dydžio šviežių lašišų filė nuskalaukite šaltu vandeniu. Nusausinkite ir sudėkite į aliejumi pateptą gilią skardą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite medų, garstyčias ir šviežius imbierus. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite ant žuvų.

Pasistenkite jas gerai aptepti, nepalikdami tarpų, kitaip žuvys gali būti pernelyg sausos. Kepkite 190-200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol lašišų vidus nebebus skaidrus (tai neturėtų trukti ilgiau nei 20-25 minutes, nebent filė būtų labai stora).












Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668