Krevetės su imbierų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevetės su imbierų padažu


INGREDIENTAI:

8 svogūnų laiškai,
5 cm gabalėlis imbiero šaknies,
2 šaukštai chereso (ispaniško vyno),
2 šaukštai sojų padažo,
150 ml vištienos sultinio,
nuvalytų krevečių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Imbiero šaknį supjaustykite. Visus komponentus (išskyrus krevetes) sudėkite į puodą. Virkite ant didelės ugnies 2 minutes. Tada sudėkite krevetes ir pavirkite dar 3 minutes. Valgykite iškart-su vermišeliais arba ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668