Didelis baklažanas,
25 g imbierų,
česnakų,
šaukštas žaliųjų citrinų sulčių,
2 šaukštai žemės riešutų sviesto,
šaukštelis juodųjų pipirų,
1/2 šaukštelio medaus arba saldaus sojų padažo,
sezamų,
mėtų,
svogūnų laiškų.
GAMINIMAS:
Nuvalykite baklažaną ir supjaustykite 2x2 cm kubeliais. Ruoškite garuose 10-15 minučių. Svogūnų laiškus ir mėtas supjaustykite, sezamus trumpai pakepkite keptuvėje be sviesto.
Imbierus ir česnakus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su mėtomis, žaliųjų citrinų sultimis, žemės riešutų sviestu, medumi (arba sojų padažu), įberkite pipirų. Šiuo pagardu apliekite baklažanus, ant viršaus pabarstykite sezamų ir svogūnų laiškų.