Kiauliena su spanguolių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiauliena su spanguolių padažu


INGREDIENTAI:

2 kg kiaulienos be kaulo,
250 ml raudono sauso vyno,
2 šaukštų medaus,
30 g sutarkuoto šviežio imbiero,
0,5 šaukštelio cinamono,
prieskonių mėsai arba pipirų mišinio,
druskos.

P a d a ž u i:
100 ml raudono sauso vyno,
0,5 kg spanguolių,
0,5 stiklinės cukraus.


GAMINIMAS:

Vyną supilkite į nedidelį dubenį, įdėkite medaus ir gerai išmaišykite. Įdėkite tarkuoto imbiero, cinamono, prieskonių ir išmaišykite. Mėsą iš visų pusių aptepkite paruoštu marinatu. Tuomet mėsą (su trupučiu marinato) suvyniokite į foliją, sudėkite į skardą ir pašaukite į 220 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite 1-1,5 val.

Paruoškite padažą: vyną su cukrumi supilkite į puodą ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol nugaruos 2/3 skysčio. Spanguoles padalinkite į 2 dalis. Vieną dalį sutrinkite elektriniu smulkintuvu kartu su cukrumi. Spanguolių tyrę supilkite į padažą. Suberkite likusias uogas. Iškepusią mėsą išvyniokite, dėkite į lėkštę, apliekite padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668