Kepsnys su abrikosais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepsnys su abrikosais


INGREDIENTAI:

500 g kiaulienos filė,
1 stiklinės džiovintų abrikosų,
žiupsnio prieskonių kiaulienai,
300 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
1 kiaušinio,
rozmarinų (džiovintų arba šviežių),
1 svogūno,
0,5 stiklinės saldaus baltojo vyno,
aliejaus,
pipirų.


GAMINIMAS:

Abrikosus išmirkykite. Kiaulienos gabalėliuose įpjaukite "kišenę". Mėsą iš visų pusių gerai įtrinkite kiaulienos prieskoniais. Palaikykite šaltai 1-2 val. Tada "kišenę" prikimškite 0,5 stiklinės išmirkytų abrikosų. Mėsą apkepkite keptuvėje iš visų pusių. Atvėsinkite. Ant tešlos lakšto dėkite mėsą ir suvyniokite.

Kepsnį dėkite į riebalais pateptą kepimo indą. Viršuje tešlą šiek tiek įpjaukite, aptepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite rozmarinais ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 30 min. Likusius abrikosus supjaustykite, apkepkite su plonais žiedais pjaustytu svogūnu, supilkite vyną, įberkite prieskonių ir patroškinkite kelias minutes. Padažą patiekite su kepsniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668