400 g lašišos filė su oda,
2 saujų šparaginių pupelių,
1 citrinos,
2-3 šaukštų žaliojo Pesto padažo,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Lašišos filė perpjaukite perpus. Ant dviejų sluoksnių folijos dėkite saują šparaginių pupelių, ant jų guldykite vieną gabaliuką lašišos filė odele į apačią, ant viršaus uždėkite šaukštą Pesto padažo. Apšlakstykite aliejumi, pusės citrinos sultimis, apibarstykite druska ir pipirais.
Folijos kraštus kruopščiai užvyniokite. Taip pat paruoškite ir antrąją porciją. Dėkite į skardą ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 15 min. lašišą patiekite folijoje - tik ją atvyniokite. Papuoškite citrinos griežinėliais. Skanu su keptomis bulvėmis.