1 kg įvairių žuvų filė,
ryšelio įvairių žalumynų,
2 svogūnų,
2 skiltelių česnako,
1 raudonos paprikos,
1 šaukšto pomidorų padažo,
1 citrinos,
druskos,
pipirų,
maltos paprikos,
1 šaukšto aliejaus,
keptų arba virtų bulvių garnyrui.
GAMINIMAS:
Žuvų filė supjaustykite gabaliukais. Citriną perpjaukite pusiau, vienos citrinos dalies sultimis apšlakstykite žuvį. Apibarstykite druska, pipirais, paprikos milteliais. Svogūnus, česnaką ir žalumynus sukapokite. Papriką supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus.
Sudėkite svogūnus, česnaką ir šiek tiek pakepinkite. Įmaišykite pomidorų padažą ir žalumynus. Įdėkite paprikas, citrinų skilteles. Viską apkepkite, į keptuvę sudėkite žuvų gabaliukus, įberkite druskos, pipirų, paprikos. Maišant kepkite ant silpnos ugnies 15 min. Patiekite su bulvėmis, apibarstytomis krapais.