500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
400 g jautienos be kaulo,
2 svogūnų,
4 vidutinio dydžio bulvių,
2 morkų,
1 kiaušinio trynio,
2 šaukštų sviesto,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Paruoškite įdarą. Jautieną išvirkite pasūdytame vandenyje. Atvėsinkite sultinyje. Tuomet supjaustykite nedideliais gabaliukais. Bulves, morkas ir svogūnus nuvalykite, sutarkuokite stambia trintuve. Dubenyje sumaišykite virtą jautieną, bulves, morkas ir svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.
Tešlą iškočiokite, išpjaukite 10 cm skersmens apskritimus. Į kiekvieno vidury dėkite įdaro, ant viršaus dėkite šiek tiek sviesto. Tešlą sulenkite, kraštus tvirtai sugnybkite storesne siūle. Pyragėlius dėkite ant skardos, paklotos kepimo popieriumi. Pyragėlius patepkite kiaušinio tryniu ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę.