375 g miltų,
250 g nešalto sviesto,
125 g cukraus,
125 g maltų migdolų,
1 pakelio vanilinio cukraus,
juodojo ir baltojo šokolado,
lazdynų riešutų.
GAMINIMAS:
Sviestą ištrinkite su 125 g cukraus. Įberkite persijotus miltus, migdolus ir vanilinį cukrų. Išminkykite tešlą. Padėkite valandai į šaldytuvą. Tuomet iš tešlos darykite kamuoliukus, į kiekvieno vidų įspauskite po riešutą.
Sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į 150 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 20 min. Atvėsinkite. Juodąjį ir baltąjį šokoladą atskirai ištirpinkite karšto vandens vonelėje, po vieną merkite rutuliukus ir dėkite ant grotelių ar popierinio rankšluoščio nudžiūti.