Vištienos kukuliai su kaparėlių padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos kukuliai su kaparėlių padažu


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

4 riekelių baltos sumuštinių duonos,
100 ml pieno,
svogūno,
350 g maltos vištienos,
kiaušinio,
žiupsnelio tarkuotų apelsino žievelių,
šaukšto citrinos sulčių,
pagal skonį druskos bei
pipirų,
paukštienos sultinio.

P a d a ž u i:
šaukšto sviesto,
šaukšto miltų,
100 ml pieno,
2 šaukštų konservuotų kaparėlių,
pagal skonį druskos,
maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Sumuštinių duonos riekeles (be plutelių) išmirkykite piene. Išgriebus nuspauskite. Svogūnus nulupkite ir stambiai sutarkuokite. Paruoštus produktus sudėkite į dubenį su malta vištiena.

Įmuškite kiaušinį, suberkite tarkuotas apelsino žieveles, supilkite citrinos sultis, pagal skonį pasūdykite, įberkite maltų pipirų ir aliejumi pateptomis rankomis suformuokite kukulius.

Sudėkite kukulius į puodą, užpilkite vištienos sultiniu (jis turi kukulius semti). Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.

Keptuvėje išlydytame svieste pakepinkite miltus. Supilkite pašildytą pieną ir kaitinkite, kol masė taps vienalytė. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, sudėkite kaparėlius ir dar porą minučių pakaitinkite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668