Įdarytos paprikos receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytos paprikos


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

4 paprikų puselės,
svogūnas,
250 g maltos veršienos,
3 šaukštai grietinės,
šaukštas baltojo sauso vyno,
artipilnė stiklinė virtų ryžių,
šviežių petražolių,
100 g minkšto fetos tipo sūrio.

P a d a ž u i:
skardinė konservuotų pomidorų,
pusė stiklinės daržovių sultinio,
česnako skiltelė,
žiupsnis bazilikų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Paprikas perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius. Mėsą sumaišykite su aliejuje pakepintais svogūnais. Įpilkite vyno, įkrėskite šaukštą grietinės ir išmaišykite. Sudėkite ryžius, įberkite pipirų, druskos ir dar sykį masę gerai išmaišykite. Prikimškite ja paprikų puseles ir išdėliokite kepimo inde.

Į prikaistuvį supilkite sultinį, sukrėskite kiek pasmulkintus konservuotus pomidorus, sudėkite trintus česnakus, įberkite bazilikų, maltų pipirų bei druskos ir porą minučių pakaitinkite. Padažą supilkite į indą, kuriame išdėliotos paprikos. Kepkite apie 20-25 minutes 220 laipsnių karštumo orkaitėje. Tiekite paskanintas su grietine išsuktu minkštu fetos tipo sūriu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668