400 g maltos kalakutienos,
5 kiaušiniai,
3 šaukštai virtų grikių,
raudona paprika,
morka,
obuolys,
svogūnas,
šaukštelis cukraus,
2 šaukštai rikotos,
3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio,
šaukštas sviesto,
2 šaukštai miltų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
bazilikų.
GAMINIMAS:
Mėsą sudėkite į dubenį. Įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite grikius, įberkite bazilikų, druskos bei maltų pipirų ir suminkykite. Masę tolygiai paskleiskite nepridegančioje kepimo skardoje. Papriką supjaustykite juostelėmis, nuluptą obuolį - stambiais kubeliais, morką sutarkuokite.
Keptuvėje pakepinkite smulkintus svogūnus. Suberkite cukrų, sudėkite paruoštas daržoves ir porą minučių pakaitinkite. Pasūdykite, pagardinkite maltais pipirais, sukrėskite ant mėsos ir tolygiai paskirstykite.
Į indą įmuškite likusius kiaušinius, sudėkite abiejų rūšių sūrį, minkštą sviestą, suberkite miltus, pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir išplakite plakikliu. Masę paskirstykite ant sluoksnio kepintų daržovių. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 minučių.