Bandelės su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bandelės su obuoliais


INGREDIENTAI:

750 g obuolių,
500 g miltų,
250 ml pieno,
40 g mielių,
po 50 g cukraus ir
sviesto,
4 kiaušinių trynių,
1 kiaušinio baltymo,
žiupsnelio druskos,
po 1 šaukštą cukraus,
cinamono,
aliejaus ar kitų riebalų kepti.


GAMINIMAS:

Šiltame piene ištirpintas mieles supilkite į duobutę miltuose, įberkite žiupsnelį cukraus, apibarstykite miltais. Uždengus indą palaikykite 30 min., suberkite likusį cukrų, druską, sudėkite sviestą, įmaišykite trynius ir suminkykite tešlą. 30 min. palaikykite ir dar sykį išminkykite.

Iškočiokite stačiakampį lakštą. Viršuje paskleiskite kubeliais susmulkintus obuolius. Lakšto kraštus aptepkite kiaušinio baltymu, susukite volelį, supjaustykite skersai 2 cm storio riekelėmis ir palikite 1 val. pakilti. Įkaitintuose riebaluose iškepkite bandeles, apibarstykite cukrumi bei cinamonu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668