Apkepinti virtiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apkepinti virtiniai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
350 g miltų,
1 kiaušinio,
žiupsnelio druskos.

Į d a r u i:
1,5 stiklinės biriai virtų grikių kruopų,
150 g rūkytos šoninės su lašinukais,
2 svogūnų,
1 šaukšto smulkintų petražolių lapelių,
po žiupsnelį druskos,
maltų juodųjų pipirų,
2 šaukštų sviesto.


GAMINIMAS:

Miltus sumaišykite su kiaušinio plakiniu, druska, trupučiu vandens ir išminkykite elastingą, vienalytę, prie rankų nelimpančią tešlą. Nedideliame kiekyje vandens išvirtas kruopas sumaišykite su kietai išvirtu ir sukapotu kiaušiniu bei smulkiai supjaustyta su kapotais svogūnais pakepinta šonine.

Įberkite pagal skonį druskos, pipirų. Tešlą plonai iškočiokite, iš jos lakšto išspauskite nedidelius apskritimus. Ant jų dėkite košės įdaro, sulenkite ir gerai užspaudykite kraštus. Sumeskite į verdantį pasūdytą, tačiau nekunkuliuojantį vandenį. Kai koldūnai iškils, išgriebkite, nuvarvinkite ir apkepinkite įkaitinkite svieste, kol gražiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668