0,5 kg baravykų,
2 svogūnų,
2 morkų,
2 raudonųjų paprikų,
2 šaukštų kmynų,
1 stiklinės grybų sultinio,
50 ml aliejaus,
druskos.
GAMINIMAS:
Visas daržoves nuplaukite ir supjaustykite: morkas griežinėliais, paprikas, išėmus sėklalizdžius, juostelėmis, o svogūnus susmulkinkite kubeliais. Po to keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite nuvalytus, nuplautus ir apysmulkiai supjaustytus baravykus. Juos truputį pakepinkite, tada sudėkite supjaustytas daržoves, supilkite sultinį.
Įberkite kmynų, druskos ir uždengus dangtį troškinkite ant lengvos ugnies, kol bus iškepę. Kai troškinys bus paruoštas, jį dar karštą lėkštėse patiekite į stalą. Skanu valgyti ir su bulvių koše.