Šviežių grybų kotletukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šviežių grybų kotletukai


INGREDIENTAI:

800 g grybų,
200 ml grietinėlės,
1 šaukšto sviesto,
4 kiaušinių,
druskos,
pipirų,
1 silkės filė be odos,
2 svogūnų,
150 g džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Grybus apvirkite (15-20 min.). Džiūvėsėlius užpilkite grietinėle ir palaikykite, kol išbrinks. Apvirtus grybus bei silkės filė smulkiai sukapokite. Svogūnus supjaustykite kubeliais, pakepinkite su sviestu ir sudėkite į grybų masę.

Taip pat sudėkite džiūvėsius, prieskonius, kiaušinius. Gerai išmaišykite. Formuokite kotletus ir kepkite keptuvėje. Patiekite su gruzdintomis bulvėmis arba bulvių koše ir daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668