500 g maltos mėsos,
1 svogūno,
1 kiaušinio,
2 riekelių pyrago,
3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės,
druskos,
pipirų,
2-3 šaukštų miltų,
aliejaus kepti.
Į d a r u i:
8-9 plonų kumpio arba dešros griežinėlių,
1/2 stiklinės troškintų grybų,
pomidoro.
GAMINIMAS:
Maltą mėsą sumaišykite su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, išmirkytu pyragu, gerai išmirkykite, pagardinkite prieskoniais. Masę padalykite į dalis (8-10), jas išplokite ant miltais apibarstytos lentos ir ant kiekvienos uždėkite po kumpio arba dešros griežinėlį, šiek tiek grybų, sumaišytų su smulkintu pomidoru ir prieskoniais.
Padarykite plokščius apvalius arba pailgus kotletus. Aptepkite aliejumi ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 min. Patiekite su virtomis bulvėmis arba bulvių koše, troškintomis daržovėmis arba agurkų salotomis.