6 morkų,
5-6 svogūnų,
pakelio žuvies filė,
indelio majonezo,
žuvies prieskonių,
po žiupsnelį druskos ir
pipirų.
GAMINIMAS:
Atskirai pakepinkite tarkuotas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus ir pagardinkite druska, pipirais. Sviestu patepkite kepimo indą: pirmiausia dėkite pusę pakeptų morkų, ant viršaus pusę svogūnų žiedų, tuomet uždėkite atšildytą ir gabalėliais pjaustytą žuvį, pabarstykite prieskoniais, viršų užtepkite majonezo sluoksniu.
Užkepėlę baikite sluoksniuoti likusiomis morkomis ir svogūnų žiedais. Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 30-45 min. Daržovių užkepėlę skanu valgyti su bulvėmis arba bulvių koše. Greitai pagaminama ir labai skanu.