600 g maltos kiaulienos,
360 g maltos kalakutienos,
3 riekių batono,
150 ml pieno,
1 poro baltosios dalies,
1 raudonos saldžiosios paprikos,
1 didelio pomidoro,
600 g vynuoginių pomidorų,
2 kiaušinių,
2 šaukštelių rupios garstyčių tyrės,
po žiupsnelį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
muskatų,
aliejaus,
2-3 šaukštų smulkintų petražolių.
GAMINIMAS:
Paruoškite faršą: maltą mėsą sumaišykite su piene išmirkytu nuspaustu batono minkštimu. Į gautą masę sudėkite smulkiai supjaustytus porą bei paprikos minkštimą, nuluptą, susmulkintą didelį pomidorą, petražoles, įmuškite kiaušinius, įberkite muskatų, pipirų, druskos.
Sukrėskite garstyčias ir viską gerai išmaišykite. Faršą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą gilią formą, paviršių išlyginkite vandenyje suvilgyta mentele ir apdėliokite pjaustytais vynuoginiais pomidorais.