Įvairios mėsos užpiltinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įvairios mėsos užpiltinis


INGREDIENTAI:

Po 300 g veršienos ir vištienos,
300 g liežuvio (jaučio ar kiaulės),
300 g kiaulienos,
po 1 didelį svogūną ir
morką,
laurų lapelių,
pipirų,
kmynų grūdelių,
20 g želatinos,
2-3 skiltelių česnako,
5 petražolių šakelių.


GAMINIMAS:

Visą mėsą išvirkite vandenyje (nepamirškite nugraibyti susidariusių putų). Virimo laikui įpusėjus, sudėkite nepjaustytus morką, svogūną, įberkite prieskonių. Išvirusią mėsą bei morką išgriebkite iš puodo, sultinį perkoškite, įmaišykite į jį nedideliame kiekyje vandens išbrinkintą želatiną.

Mėsą supjaustykite šiaudeliais, morką - skridinėliais. Mėsą sudėkite į formeles, viršų apibarstykite labai smulkiai sukapotu česnaku, morkų skridinėliais, petražolių lapeliais, palaukite, kol atauš, ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668