3 morkos,
4 salierų stiebai,
250 g šparaginių pupelių,
3 pomidorai,
300 g žirnelių,
druskos,
pipirų,
aliejaus,
2 šaukštai kapotų bazilikų,
3 griežinėliai virto kumpio,
3 šaukštai obuolių acto.
GAMINIMAS:
Morkas supjaustykite šiaudeliais, salierus - nedideliais gabaliukais. Morkas ir salierus kartu su šparaginėmis pupelėmis 5 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Gerai nuvarvinkite vandenį ir į daržoves sudėkite skiltelėmis supjaustytus pomidorus ir žirnelius.
Įberkite kapotų bazilikų. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite daržoves maždaug 5 min. Pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite actu. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą kumpį ir išmaišykite. Salotas patiekite šiltas.