2 saujos įvairių salotų lapų,
2 morkos,
1 poras,
500 g jautienos,
petražolių,
druskos,
pipirų,
aliejaus.
P a d a ž u i:
2 česnako skiltelės,
1 aitrioji paprika,
2 žaliųjų citrinų sultys,
1 šaukštas sojų padažo,
2 šaukštai aliejaus,
1 šaukštelis rudojo cukraus,
1 šaukštas vandens.
GAMINIMAS:
Lėkštėse išdėliokite stambiai suplėšytus salotų lapus, suberkite sutarkuotas morkas, susmulkintas petražoles ir supjaustytą porą. Paruoškite padažą: išspauskite česnakus, suberkite smulkiai sukapotą papriką, supilkite citrinų sultis, sojų padažą, aliejų, vandenį.
Įberkite cukraus ir gerai išmaišykite. Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais, patepkite aliejumi ir trumpai pakepkite. Karštus jautienos gabalėlius sudėkite ant salotų, užpilkite padažu ir tuoj pat patiekite.