0,5 l sultinio,
300 g kuskuso,
400 g vištienos filė,
2 morkos,
2 paprikos,
100 g konservuotų pievagrybių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
citrininių pipirų,
šviežių bazilikų.
GAMINIMAS:
Karštą sultinį užpilkite ant kuskuso ir palaikykite 5 min. Vištieną supjaustykite gabaliukais ir pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus 2-3 min. Atskirai porą minučių pakepkite plonais griežinėliais supjaustytas morkas ir sudėkite į vištieną. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas paprikas, skiltelėmis supjaustytus pievagrybius.
Maišant pakepkite dar keletą minučių, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Karštas daržoves įmaišykite į šiltą kuskusą. Viską sumaišykite su alyvuogių aliejumi, pagardinkite pipirais ir šviežiais bazilikais.