400 g šaldytų šparaginių pupelių,
3 kietai virti kiaušiniai,
1 sauja lukštentų kedrų riešutų,
ryšelis svogūnų laiškų,
džiovintų prieskoninių žolelių,
1 šaukštas natūralaus jogurto,
1 šaukštas majonezo,
druskos.
GAMINIMAS:
Kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Sausoje keptuvėje paskrudinkite kedrų riešutus. Susmulkinkite svogūnų laiškus. Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite šparagines pupeles ir pavirkite 2-3 min., kad išliktų traškios.
Tada pupeles greitai nusausinkite, sumaišykite su jogurtu ir majonezu, įberkite prieskoninių žolelių, truputį druskos. Pupeles sudėkite į lėkštes, pabarstykite kedrų riešutais ir svogūnų laiškais. Ant viršaus užberkite virtų kiaušinių griežinėlių.