Kepta marinuota žuvis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta marinuota žuvis


INGREDIENTAI:

6 šaldytų jūros lydekų filė (apie 900 g),
3 svogūnų,
3 morkų,
aliejaus,
miltų,
žuvies prieskonių.

M a r i n a t u i:
1 l vandens,
9 proc. acto,
cukraus,
druskos,
6 juodųjų pipirų žirnelių,
2-3 laurų lapų,
šakelės juozažolės.


GAMINIMAS:

Iš marinatui skirtų produktų paruoškite saldžiarūgštį marinatą, atvėsinkite. Žuvies filė atšildykite, įtrinkite žuvies prieskoniais su druska ir palaikykite 1 val. Tuomet supjaustykite gabalėliais, apvoliokite miltuose ir iškepkite aliejuje. Atvėsusią žuvį sudėkite į marinatą.

Svogūnus ir morkas supjaustykite griežinėliais, sudėkite į marinatą. Taip paruoštą žuvį laikykite 1 parą. Žuvį patiekite inde su marinatu, morkų ir svogūnų griežinėliais. Papuoškite petražolėmis. Taip marinuoti galite ir bet kokią kitą mėgiamą baltą žuvį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668