Žuvis drebučiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis drebučiuose


INGREDIENTAI:

1 kg žuvies (karpių, lydekų, sterkų, strimėlių ar ešerių),
2 morkų,
3-4 svogūnų,
2 petražolių šaknų,
2 šaukštų želatinos,
2 laurų lapelių,
po 3 kvapniųjų ir
juodųjų pipirų grūdelius,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:

Žuvį nuskuskite, išskroskite, nuplaukite ir supjaustykite gabalais. Į puodą sudėkite griežinėliais pjaustytas morkas, petražoles, svogūnus, o ant jų-perpjautą galvą (be žiaunų), uodegą, pelekus, užpilkite maždaug stikline vandens ir virkite.

Po 20 min. sudėkite žuvies gabalus, įpilkite dar vandens, kad apsemtų, ir virkite atidengtame puode ne ilgiau kaip valandą. Atsargiai išgriebus žuvies gabalus sudėkite į uždengiamą indą, nuovirą perkoškite ir užpilkite ant žuvies. Kai patiekalas atvės, prieš patiekiant 8-10 val. palaikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668