Maltas silkių užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maltas silkių užkandis


INGREDIENTAI:

250 g sūdytų silkių filė,
150 g bulvių,
2-3 svogūnų,
2 saldžiarūgščių obuolių,
2 šaukštų kepimo aliejaus ir
1 šaukšto alyvų aliejaus,
3 kietai virtų kiaušinių trynių,
2-3 šaukštų šviežių petražolių,
žiupsnelio maltų pipirų mišinio.


GAMINIMAS:

Keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite šiaudeliais supjaustytus svogūnus, bulves ir atvėsinkite. Įmaišykite silkių gabalėlius ir viską permalkite kartu su nuluptų obuolių skiltelėmis.

Į gautą masę įmaišykite alyvų aliejaus, pipirų ir, jeigu trūksta, druskos. Sudėkite į silkinę, apibarstykite kapotais tryniais ir žalumynais. Patiekiama su duona, bulviniais paplotėliais ar blynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668