1 maždaug 0,5 kg karpio,
aliejaus kepti.
P a d a ž u i:
2 šaukštų sojų padažo,
žiupsnelio druskos,
šaukšto cukraus,
šaukštelio krakmolo,
puodelio vištienos sultinio,
2 šaukštų baltojo vyno.
Į d a r u i:
120 g kalakutienos,
druskos,
šiek tiek imbiero,
šaukšto pjaustytų svogūnų.
GAMINIMAS:
Nupjaukite žuvies galvą ir neperpjaunant pilvo išimkite vidurius. Išdarinėtą žuvį nuplaukite ir nusausinkite. Paruoškite įdarą: sumalkite kiaulieną, į faršą sudėkite kitus įdarui skirtus produktus, gerai išmaišykite ir prikimškite žuvį. Po to ją pasūdykite ir kepkite iš abiejų pusių aliejuje, kol suminkštės.
Į kitą keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus, po truputį supilkite sojų padažą, sultinį, vyną, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Užvirinkite ir sutirštinkite šaltame vandenyje išmaišytu krakmolu. Žuvį padėkite ant plokščios pašildytos lėkštės ir užpilkite padažu.