Žuvies filė alaus tešloje receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies filė alaus tešloje


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

800 g žuvies filė (menkės ar lydekos),
250 g miltų,
2 kiaušinių,
1 stiklinės šviesaus alaus,
2-3 skiltelių česnako,
šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero,
1 citrinos sulčių,
druskos,
pipirų,
aitriosios paprikos miltelių,
aliejaus kepti.

GAMINIMAS:

Indelyje sumaišykite citrinų sultis, smulkintą česnaką, imbierą, žiupsnelį druskos ir pipirų. Šį marinatą užpilkite ant gabaliukais supjaustytos žuvies ir padėkite 30 min. Dubenyje sumaišykite alų, kiaušinius ir persijotus miltus.

Į tešlą įberkite žiupsnelį aitriosios paprikos prieskonių, išmaišykite ir padėkite 20 min. Įkaitinkite aliejų, į tešlą pamirkykite žuvies gabaliukus ir kepkite juos apie 4-5 min., kol gražiai apskrus. Iškeptus padėkite ant popierinės servetėlės nuvarvėti ir patiekite į stalą su daržovėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668