Kepta antis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta antis


INGREDIENTAI:

Anties,
6-8 obuolių,
200 g sviesto,
14 nedidelių vienodo dydžio morkų,
2 šaukštų kmynų,
3 l obuolių sulčių,
1 muskato riešuto,
1 šaukštelio maltų kvapiųjų pipirų,
2 šaukštų aliejaus,
10 lauro lapelių,
1 šaukšto druskos,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Anties vidų ir viršų įtrinkite prieskonių mišiniu ir parai pamerkite į obuolių sultis. Išimkite, dėkite į paruoštą skardą, vidų ištepkite sviestu ir sudėkite obuolius be sėklalizdžių.

Užpilkite puse obuolių sulčių, aptepkite aliejumi ir kepkite įkaitintoje orkaitėje, retkarčiais palaistant obuolių sultimis. Į likusias sultis dėkite nuvalytas morkas ir išvirkite. Kepkite apie 2 val. Iškepus išimkite iš skardos, dėkite į pailgą dubenį, apdėkite morkomis ir papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668