Pekininių kopūstų balandėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pekininių kopūstų balandėliai


INGREDIENTAI:

4 pekininio kopūsto lapai,
4 gabalai jūros lydekos filė (po 80-100 g),
1 morka,
1 svogūnas,
2 šaukštai majonezo,
žuvies prieskonių,
druskos,
muskatų,
laurų lapas,
4 šaukštai grietinės,
aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Kopūstų lapus paruoškite kaip balandėliams. Šiaudeliais sutarkuotą morką ir susmulkintą svogūną pakepkite keptuvėje su aliejumi, įdėkite prieskonių. Atvėsusią masę sumaišykite su majonezu, dėkite ant žuvies filė, susukite vyniotinį.

Žuvį įvyniokite į kopūsto lapą kaip balandėlį (galima persmeigti mediniu smeigtuku). "Balandėlius" troškinkite pasūdytame vandenyje apie 20 min. su prieskoniais ir grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668