500 g maltos kiaulienos,
raudona aitrioji paprika,
žalia aitrioji paprika,
sauja sezamų sėklų,
2-3 šaukšteliai sojų padažo,
1/2 žaliosios citrinos sultys,
šaukštelis medaus,
ledinių salotų,
1-2 šaukštai sezamų aliejaus,
ryšelis mėtų,
ryšelis kalendrų,
maltų pipirų,
maltų kuminų,
druskos.
GAMINIMAS:
Įkaitinkite gilią keptuvę, supilkite sezamų aliejų. Aitriąsias paprikas išvalykite, supjaustykite plonais griežinėliais, truputį pakepinkite su sezamais. Sudėkite maltą kiaulieną ir nuolat maišydami 5-8 minutes pakepkite.
Supilkite žaliųjų citrinų sultis, sojų padažą, krėskite medų ir prieskonius. Mėtas ir kalendras smulkiai sukapokite, suberkite į keptuvę ir išmaišykite. Mėsą tiekite sudėtą ant salotų lapų.