Kalakutienos pjausniai su daržovių troškiniu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakutienos pjausniai su daržovių troškiniu


INGREDIENTAI:

1 kg kalakutienos filė,
aliejaus,
maltų džiūvėsėlių,
maltos saldžiosios paprikos,
maltos aitriosios paprikos,
druskos.

T r o š k i n i u i:
800 g jaunų saldžiųjų žirnelių ankščių,
200 g jaunų ankštinių pupelių,
100 ml grietinėlės,
2 morkos,
2 ropės,
30 g sviesto,
lapinių burokėlių,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą įtrinkite priekoniais ir 20-30 minučių pamarinuokite. Tuomet patepkite aliejumi, apvoliokite džiūvėsėliuose ir iš visų pusių apskrudinkite karštame aliejuje. Dėkite į kepimo rankovę, šaukite į vidutinio karštumo orkaitę ir kepkite 35-40 minučių. Kol mėsa kepa, ruoškite troškinį.

Morkas ir ropes nuvalykite, supjaustykite plonais griežinėliais, tada - vienodais tašeliais. Pupelių bei žirnių ankštis išplaukite ir perpjaukite pusiau. Pupeles ir žirnius pavirkite 7-8 minutes. Visas daržoves sudėkite į puodą, meskite sviestą, supilkite grietinėlę.

Maišydami pašildykite ant nekaitrios ugnies, paskaninkite druska ir pipirais. Daržovių troškinį sukrėskite į lėkštes, šalia dėkite po pjausnį ir tiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668