Moliūgų padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Moliūgų padažas


INGREDIENTAI:

2 šaukštai aliejaus,
1-2 svogūnai,
500 g moliūgo,
500 g rūgščių obuolių,
šiek tiek malto imbiero,
šaukštelis maltos kalendros,
175 g cukraus,
cinamono,
citrinos žievelės,
druskos.


GAMINIMAS:

Supjaustytus svogūnus apkepkiteaugaliniame aliejuje. Į juos sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą, stambiai pjaustytus obuolius, imbierą, plonai nupjautą citrinos žievelę, cinamoną, kalendrą, cukrų, druską ir ant silpnos ugnies 20 min. troškinkite, vis pamaišydami.

Obuoliai turi visiškai suvirti, o moliūgas - ne. Išimkite citrinos žievelę ir karštą masę sukrėskite į stiklainius. Užsukite dangteliais. Laikykite vėsiai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668