Morkų ir žuvų troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų ir žuvų troškinys


INGREDIENTAI:

500 g jūrų lydekų filė,
300 g šviežių morkų,
300 g bulvių,
200 g šviežių žirnelių,
svogūnas,
200 ml daržovių sultinio,
3 šaukštai aliejaus,
žalumynų,
grūstų kalendrų,
druskos.


GAMINIMAS:

Daržoves nuvalykite ir susmulkinkite. Puode įkaitinkite aliejų, pakepinkite svogūnus, tada dėkite morkas, bulves, žirnelius, pilkite sultinį ir 15 minučių patroškinkite ant mažos ugnies.

Kai daržovės suminkštės, sudėkite žuvų gabalėlius, puodą uždenkite ir patroškinkite dar 15 minučių. Troškinį gardinkite prieskoniais ir kapotais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668