Kario sriuba su žiediniais kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kario sriuba su žiediniais kopūstais


INGREDIENTAI:

600 g žiedinių kopūstų,
250 g morkų,
200 g saldžiųjų žirnelių ankščių,
svogūnas,
4 šaukštai aliejaus,
2 šaukšteliai kario,
1 l daržovių sultinio,
50 ml riebios grietinėlės,
100 g jaunų šparaginių pupelių ankščių,
4 kalendrų šakelės,
druskos,
maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Žiedinius kopūstus nuvalykite, išskirstykite žiedynais, nuplaukite ir nusausinkite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais šiaudeliais. Saldžiųjų žirnelių ankštis supjaustykite plonomis juostelėmis.

Puodelyje įkaitinkite pusę aliejaus, 2-3 minutes pakepinkite svogūnus ir žiedinius kopūstus. Berkite kario miltelius ir kaitinkite dar 1-2 minutes. Supilkite sultinį, 10-12 minučių virkite sriubą. Puodą nukaiskite. Žiedinius kopūstus sutrinkite plaktuvu, pilkite grietinėlę, įberkite druskos ir pipirų.

Įkaitinkite likusį aliejų, 2-3 minutes pakepkite žirnelius bei morkas. Šparagines pupeles nuplikykite sūdytu verdančiu vandeniu. Daržoves suberkite į sriubą. Užvirkite, jei reikia, dar gardinkite prieskoniais. Sriubą puoškite kalendrų šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668