Kepti moliūgai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti moliūgai


INGREDIENTAI:

400 g moliūgo,
skiltelė česnako,
2 nedideli svogūnai,
šviežių špinatų,
aliejaus ir
migdolų drožlių.

M a r i n a t u i:
3 šaukštai aliejaus,
skiltelė česnako,
pusė citrinos,
po pusę šaukštelio rozmarinų,
bazilikų,
druskos ir
pipirų.



GAMINIMAS:

Moliūgą nulupkite, supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus padalykite į keturias dalis. Paruoškite marinatą: dubenyje sumaišykite pusės citrinos sultis ir aliejų, išspauskite česnaką, pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite prieskonius. Sudėkite į marinatą moliūgų gabalėlius ir palaikykite maždaug 15 min.

Išgriebkite moliūgus ir kartu su svogūnais apkepkite įkaitintame aliejuje, baigiant kepti išspauskite česnaką. Lėkštės dugną išklokite špinatų lapeliais, ant viršaus sudėkite keptus moliūgus ir svogūnus, apibarstykite migdolų drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668