1,5 kg kiaulienos šoninės su šonkauliais,
2 svogūnai,
500 g kopūstų,
3 antaniniai obuoliai,
druskos,
pipirų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Vieną svogūną susmulkinkite, sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Odą keliose vietose įpjaukite. Laikykite 12 val. Kopūstus ir svogūną susmulkinkite, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų ir gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite į ją kopūstų ir obuolių. Likusią kopūstų ir obuolių masę uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite 1,5 val. Paskui nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.