1 kg jūrų lydekų,
4 stiklinės virtų grybų,
7 šaukštai miltų,
druskos,
citrininių žuvų prieskonių,
pipirų,
250 g grietinėlės,
250 g pieno,
5 kiaušiniai,
aliejaus,
krapų,
1,5 stiklinės džiūvėsėlių.
GAMINIMAS:
Žuvis supjaustykite gabaliukais, pabarstykite prieskoniais, apvoliokite 3 šaukštuose miltų ir iškepkite aliejuje. Iš keptų žuvų išrinkite kaulus. Kepimo indą patepkite riebalais, sudėkite grybus, ant jų - žuvų gabalėlius. Paruoškite padažą: 4 šaukštus miltų pakepkite su trupučiu aliejaus, supilkite pieną ir grietinėlę, šiek tiek pavirkite.
Į atvėsusį padažą įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, krapų, pipirų. Šį padažą supilkite ant grybų ir žuvų, užbarstykite džiūvėsėliais ir kepkite vidutinės temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.