Salierų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salierų sriuba


INGREDIENTAI:

1 vidutinio dydžio saliero šaknis,
2 šaukštai sviesto,
1 l vandens arba sultinio,
0,5 l pieno,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Saliero šaknį nulupkite ir sutarkuokite. Tarkius sudėkite į keptuvę su sviestu ir kepkite ant mažos ugnies, kol salierai pusiau suminkštės. Įberkite prieskonių. Salierus sudėkite į puodą, įpilkite vandens (sultinio) ir virkite, kol salierai bus visai minkšti. Tada supilkite pieną.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668